Portfolio

Take a look at our completed projects below.

Albany, GA

As a new financial institution with a business plan based on building close customer relationships, management of Flint Community Bank wanted a building that didn't look or feel like a traditional bank.

The design of the bank takes many cues from traditional Southern Architecture and updates them with modern materials and techniques. The interior was designed to feel warm and welcoming, and to encourage interaction between customers, employees and officers.

Placed in among large live oaks, the building and its setting encourages customers to think of their bank as a friend and partner rather than as a cold financial institution.

Leesburg, GA

This project is a new main library and multi-purpose space for Lee County.  It includes a general collection, computer/reading area, media collection, children’s area,  administration and multi-purpose areas, as well as space for a future drive-thru coffee shop.  Furniture, fixtures, and equipment were also included in the contract.  

Albany, GA

This new 16,000 square foot public library branch opened fall of 2009. It is Albany’s first architectural project seeking LEED Certification. This responsible design effectively utilized an existing building shell and brought new life to a vacant building and lot. It incorporates energy efficient lighting and mechanical systems as well as interior finishes that were selected to minimize negative impact on indoor air quality. Key features of the design are an audio/video area, computer lab, general collection area, and children’s space. A coffee shop and display wall for community art were also incorporated to give more opportunity for public interaction.

Albany, GA

This project is a build out of an existing 1,554 square foot space for a Clinic to serve Dougherty County employees. The space was previously used as a coffee shop. The new Clinic includes two exam rooms, lab, pharmacy, ADA restroom, waiting room, staff office with record storage, and a staff break room.

Albany, GA

Many high-traffic public health clinics can be dehumanizing places. Our goal was to create a one-story building with easy access for first-time visitors and the disabled.

In order to reduce this 62,000-square- foot health department to a human scale, two major corridors divide the building into four quadrants, with four major entrances. Each entrance leads directly to one of the quadrants occupied by health providers. Each health provider entrance and hallway is highlighted by an interior skylighted submall.

contact us to get started today

Let's Talk